FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Octavian Goga Nr. 4, Sinaia, 106100 / Vezi pe harta
+40 745 250 671

Skip to Content

Gazda perfecta pentru evenimentul tau!

Restaurantul nostru este gazda ospitaliera pentru diverse evenimente private: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de copii, sau evenimente corporate.
De asemenea, realizam evenimente si in incinta Cazinoului din Sinaia.

Evenimente private

Cea mai importanta zi din viata ta constituie o prioritate pentru noi si poate deveni un vis implinit. Va vom satisface toate exigentele, imbinand deliciul cu un strop de eleganta. Fie ca alegi restaurantul nostru pentru nunti, botezuri , mese festive sau petreceri de copii, ne vom ocupa de fiecare detaliu in parte, de la decoratiunile de interior pentru mese si scaune pana la gustul delicios al tortului, pentru ca tu sa te bucuri in liniste de aceste clipe deosebite.
Meniurile cu delicatese pentru astfel de evenimente au preturi accesibile si sunt variate, in functie de dorintele tale.

Evenimente corporate

Pentru petreceri de firma, prezentari, conferinte, sau trainig-uri va punem la dispozitie atat restaurantul Palace Sinaia, cat si salile de conferinta. Paleta noastra de evenimente corporate pune in valoare imaginea companiei, motiveaza personalul si il implica totodata in proiectele de viitor.

Evenimente deosebite

Ocazional, organizam seri cu specific in cadrul carora, de-a lungul timpului, artisti consacrati ai muzicii romanesti au sustinut recitaluri ce ne-au rasfatat auzul.
Spiritul sarbatorilor , batand din poarta in poarta, nu ne ocoleste niciodata. An de an, vom petrece Craciunul si Revelionul alaturi de tine. Cu muzica si preparate traditionale, Restaurant Palace Sinaia va invita cu mic cu mare sa il asteptatam pe Mos Craciun intr-o atmosfera de sarbatoare. Oricare ar fi evenimentul celebrat, Restaurant Palace Sinaia este locatia perfecta!

Nunta ta la Cazinou Sinaia!

Organizam evenimente si in incinta renumitului cazinou din Sinaia. Ne ocupam de aranjarea salii, pregatirea meniului, precum si de candy baruri, cheese baruri si tort, in colaborare cu Cofetaria Caramello.

Selectie de preparate pentru evenimente

Experienta si profesionalismul ne recomanda pentru organizarea ideala a oricarui eveniment de acest gen. Avand o capacitate de aproximativ 300 de persoane, salonul clasic al restaurantului nostru poate fi alegerea perfecta pentru evenimentul tau.

Intra in contact cu noi si stabileste o degustare pentru evenimentul tau!

Back To TopBack To Top