FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Octavian Goga Nr. 4, Sinaia, 106100 / Vezi pe harta
+40 745 250 671

Skip to Content

Bine ati venit!

Restaurantul Palace Sinaia va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala.

Despre noi

Restaurant Palace Sinaia – rafinament, savoare, diversitate si bun gust!

Aceasta ar fi descrierea pe scurt a ceea ce inseamna si isi propune sa fie restaurantul Palace, restaurant cu o vechime de peste un secol.

Situat intr-un spatiu generos, dispus pe un singur nivel, restaurantul Palace Sinaia se afla la parterul hotelului Palace, adaptandu-se usor oricarei cerinte. Mai mult, Restaurant Palace iti propune o alternativa a pranzului sau a cinei in oras: o experienta culinara worldwide, o combinatie extraordinara de gusturi si arome din toata lumea, intregita de vinuri bune si whisky-uri vechi. Meniul restaurantului Palace cuprinde salate, carne, peste si fructe de mare, paste, supe si mancare gatita. Fiecare din cele peste 60 de preparate are cate o poveste care se intinde pe macar doua tari, daca nu continente.

Infiintat in 1911

Situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, Hotelul Palace construit in anul 1911, in numai opt luni (intre 26 noiembrie si 15 iulie), dupa planurile arhitectului Petre Antonescu, a stabilit un record de constructie pentru acele vremuri. Restaurantul Palace Sinaia a fost deschis in incinta Hotelului Palace în același an.

Gazda pentru evenimente

Restaurantul Palace Sinaia este o gazda ospitaliera pentru diverse evenimente din viata dumneavoastra. Va punem la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare. Orchestra internationala intretine atmosfera. Bauturile rafinate vin din toata lumea. Salonul clasic al restaurantului Palace Sinaia, cu 230 de locuri, ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

Cateva din preparatele noastre

Back To TopBack To Top