Comenzi telefonice la +40745 250 671
Program: Luni - Duminica: 11:00-21:00

Termene si conditii

Ultima modificare: 11 ianuarie 2021

Bun venit la Restaurant Palace Sinaia – Delivery & Pick-up !

Îți mulţumim pentru utilizarea site-ului nostru („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de SC PALACE MOUNTAIN PREST SRL

cu sediul social în Sinaia, Str. Drum Cota 1400, nr. 3 și respectiv punctul de lucru in Sinaia, Str. Octavian Goga nr 4.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și prezenţii Termeni şi condiţii.

Te rugăm să citești cu atenţie, iar dacă ai nelămuriri sau întrebări ne poți contacta oricând direct prin telefon.

Termeni şi condiţii generali

Prestator: SC PALACE MOUNTAIN PREST SRL

Utilizator: orice persoană fizică care utilizează site-ul nostru în nume propriu sau în calitate de reprezentant al unei persoane juridice.

Servicii: orice opțiune a site-ului sau serviciu listat pe site, inclusiv cele menționate în e-mail-ul de rezervare, care urmează a fi furnizate de către Prestator în beneficiul utilizatorului.

Site: pagina web găzduită la adresa: https://restaurantpalacesinaia.ro/delivery/

Comentariu: apreciere sau observație exprimată intenționat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecărui articol publicat pe site.

Testimoniale: recenzie sau apreciere a unui client în ceea ce-l privește pe Prestator exprimată prin intermediul platformelor Facebook sau Google Maps, precum și transmise pe e-mail.

Formular: set de câmpuri de colectare de informații (asemănător chestionarului) cu un scop definit: contact, solicitare/transmitere ofertă, propunere colaborare, mulțumire și așa mai departe.

Comunicări de marketing: email-uri, reclame PPC folosind cookie-uri pin Facebook, Instagram și Google Ads, mesaje prin intermediul rețelelor de social media, SMS-uri sau orice alte formă de promovare.

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre.

Consultă periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii.

Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum patrusprezece zile după publicare.

Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat.

Dacă nu ești de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, îți sugerăm să întrerupi utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă nu respecţi prezenţii Termeni şi condiţii şi noi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să ne contactaţi, accesaţi pagina noastră de contact.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi Politica de Confidențialitate (cum prelucrăm datele cu caracter personal) precum și prezenții Temenii și Condiții de utilizare ale site-ului.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementărilor europene.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către tine dacă nu respecți Termenii şi Condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu-ți oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesezi.

Nu ai dreptul să utilizezi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţii permisiunea scrisă din partea noastră. Prezenţii Termeni şi Condiţii nu-ți acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor.

Nu copiați în totalitate sau în parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursă ale site-ului. Acestea sunt proprietatea SC PALACE MOUNTAIN PREST SRL.

Putem examina conţinutul comentariilor pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupune că îl examinăm.

Pentru comunicări de marketing ai posibilitatea de a șterge oricând cookie-urile din propriul browser sau să ne soliciți în scris ștergerea datelor tale personale.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate Restaurant Palace Sinaia explică modul în care tratăm datele tale cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord ca Restaurant Palace Sinaia să poată utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Poţi să renunţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu tine.

Considerăm că tu ești unicul proprietar al propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important.

Garanţii şi declinarea responsabilităţii

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că-ți va face plăcere să le utilizezi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile.

Termeni şi condiţii Livrări ( Serviciu Delivery & Pick-up)

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Serviciul Delivery & Pick-up reprezintă un site web dezvoltat și deținut de Furnizor prin care Clientul va putea plasa o comandă pentru achiziționarea unuia sau mai multor Produse afișate în secțiunea Meniu de pe site: https://restaurantpalacesinaia.ro/delivery/.

„Furnizor” = Restaurant Palace Sinaia (SC PALACE MOUNTAIN PREST SRL)

„Utilizator” înseamna orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care utilizează site-ul și/sau își creează cont în Serviciul Delivery & Pick-up și și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice din secțiunea Termeni și Condiții.

„Cumpărător” – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.

„Comandă” – solicitare electronica/telefonică transmisă de Cumpărător către Furnizor care exprima intenția sa de a achiziționa unul sau mai multe produse prezentate în pe site-ul Furnizorului.

„Produs” – orice preparat alimentar care este comercializat de către Furnizor în cadrul Serviciul Delivery & Pick-up  și care poate fi livrat către Cumpărător la adresa indicată de acesta din urmă.

„Contract”– reprezintă contractul la distanță încheiat între Furnizor și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a celor doi.

ACORDUL DE UTILIZARE

Serviciul Delivery & Pick-up  poate fi utilizat numai cu scopul și în conformitate cu condițiile de acces și utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atenție înainte de utilizare.

Prevederile menționate în continuare, respectiv condițiile de utilizare a serviciului Delivery & Pick-up de către orice persoană, constituie contractul (denumit în continuare „Contractul”) dintre Furnizor și orice persoană care utilizează Programul (denumita în continuare “Utilizator” și/sau „Cumpărător”).

Accesarea de către orice persoană a oricăror funcționalități Serviciul Delivery & Pick-up  creează, automat și fără altă formalitate, calitatea de Utilizator în sensul acestui Contract. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, condițiile de utilizare ale Serviciului Delivery & Pick-up vă rugăm să încetați folosirea lui. Vizitarea, folosirea sau Comandarea produselor afișate implică acceptarea condițiilor de utilizare de mai jos, indiferent de metoda de comandă folosită.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a serviciului Delivery & Pick-up, Utilizatorul / Cumpărătorul se obligă să verifice la momentul fiecărei accesări ultima versiune a condițiilor de utilizare a Serviciul Delivery & Pick-up ”. Folosirea Serviciul Delivery & Pick-up după accesare, chiar și în cazul omisiunii Utilizatorului de a analiza condițiile de utilizare, reprezintă acordul explicit al Utilizatorului de acceptare a respectivelor condiții.

Orice alte acorduri prelalabile sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiții de utilizare.

SERVICIILE DISPONIBILE

Prin Serviciul Delivery & Pick-up , Furnizorul ofera Utilizatorilor/Cumpărătorilor o interfață tehnică prin care aceștia vor putea plasa o comandă pentru achiziționarea unuia sau mai multor Produse care vor fi afișate în interfața programului. Interfața tehnică este disponibilă pentru Utilizator gratuit, fără a fi obligatorie înregistrarea Utilizatorului.

COMANDAREA PRODUSELOR

Cumpărarea produselor se face contra cost, în condițiile specificate în secțiunile „Meniu” din cadrul https://restaurantpalacesinaia.ro/delivery/

Cumpărarea produselor se poate face prin plasarea unei comenzi în cadrul secțiuni dedicate de pe site completând datele corecte solicitate. Utilizatorul poate cumpăra produse în conformitate cu prețurile și condițiile de livrare disponibile la nivelul sistemului.

Serviciul Delivery & Pick-up  va colecta, prin intermediul sistemului online de preluare comenzi, datele relevante privind Utilizatorul și Comanda acestuia, respectiv: nume, prenume, numărul de telefon, adresa și/sau alte date de identificare a Utilizatorul și tipul de Produs Comandat;

Utilizatorul/Cumpărătorul răspund pentru acuratețea și corectitudinea datelor personale furnizate la momentul înregistrării în Serviciul Delivery & Pick-up .

Furnizorul va lua toate măsurile necesare pentru prepararea și livrarea corespunzătoare a Produselor convenite afișate în Serviciul Delivery & Pick-up  și va onora comenzile primite de la Utilizator/ Cumpărător în condițiile prevăzute în cadrul Serviciul Delivery & Pick-up 

Furnizorul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Utilizatori și pentru conformitatea Produselor furnizate cu cele comandate de Utilizatori. Furnizorul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Utilizator/Cumpărător, conform clauzelor din Politica de retur. Excepție fac situațiile în care Utilizatorul/Cumpărătorul nu a pus la dispoziția Furnizorului date de contact complete și corecte (de ex. adresă eronată sau incompletă, nume sau număr de telefon greșit )

Furnizorul răspunde pentru corectitudinea informațiilor puse la dispozitie utilizatorilor, prin intermediul Serviciul Delivery & Pick-up.

Prin efectuarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Furnizorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Furnizor, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

LIVRAREA ȘI PLATĂ

Furnizorul va lua toate măsurile necesare pentru prepararea și livrarea corespunzătoare a Produselor convenite afișate în Serviciul Delivery & Pick-up, în baza comenzii făcute de Utilizator.

Plata comenzii se face de către Utilizator în două moduri:

 1. Cash la livrarea comenzii de către Furnizor;
 2. Online cu card-ul prin intermediul sistemului de plati online securizate asigurat cu sprijinul eBTpay, serviciu oferit de Banca Transilvania

LIMITE DE ACCES ȘI UTILIZARE

Utilizatorul/Cumpărătorul va folosi pentru accesarea și utilizarea Serviciul Delivery & Pick-up propriile sale echipamente, sisteme și programe (Smartphone, Tableta, PC, conexiune internet, browser etc.). Cu toate că Furnizorul a depus eforturi deosebite pentru asigurarea accesibilității și compatibilității interfeței Serviciul Delivery & Pick-up pentru accesarea/furnizarea prin internet („online”) de pe cât mai mult dispozitive și folosind cât mai multe soluții software pentru browse. Furnizorul nu poate răspunde pentru compatibilitatea echipamentelor, sistemelor sau programelor folosite de Utilizator cu interfața tehnică inclusă în Serviciul Delivery & Pick-up.

Utilizatorul nu poate copia, publica, descărca, transmite, vinde, utiliza în aplicații sau proiecte proprii sau ale unor terți, nici intermedia sau înstrăina în nici un mod materialele (texte, imagini, secvențe video sau audio etc.) publicate pe https://restaurantpalacesinaia.ro/delivery/.

Prin utilizarea Serviciului Delivery & Pick-up și/sau pentru contractarea ofertelor prezente pe site sunteți de acord sa nu:

 • utilizați Delivery & Pick-up pentru a trimite junk e-mail, spam, mesaje în lanț, scheme piramidale sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau în alt mod;
 • afisați, transmiteți, publicați, distribuiți sau difuzați materiale sau informații care sunt defăimătoare, ilegale, obscene, indecente, amenințătoare, abuzive, de hărțuire sau ilegale;
 • afișați, transmiteți, publicați, distribuiți sau difuzați materiale sau informații care ar putea incita la discriminare, ură sau violență față de orice persoană sau un grup, pe criterii de rasă, religie, handicap, naționalitate sau în alt mod ilegal;
 • amenințați, abuzați, perturbați sau să încălcați în orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane;
 • utilizați orice informații sau materiale în orice manieră care încalcă un drept de autor, brevet, marcă comercială sau alt drept de proprietate ale oricărei persoane;
 • să încarcați fișiere care conțin un virus, viermi, troieni sau date corupte care pot afecta funcționarea calculatorului, Delivery & Pick-up sau a proprietății altuia;
 • colectați sau stocați informații personale despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail;
 • faceți reclamă sau să oferiți cumpărarea sau vinderea de bunuri sau servicii în orice scop comercial, cu excepția cazului în care mijlocul de comunicare pus la dispoziție de site permite în mod specific astfel de comunicări și numai pentru categoria de servicii și/sau bunuri prevăzută explicit;
 • vă prezentați ca având o altă identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane;
 • încălcați legile sau regulamentele în vigoare;
 • accesați/utilizați site-ul/ofertele în orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita sau afecta site-ul/contractarea ori derularea ofertelor sau care ar duce la interferență cu alta parte care utilizează și beneficiază de site/oferte;
 • afisați, transmiteți, publicați, distribuiți sau sa difuzați materiale sau informații pe care nu aveți dreptul de a le transmite potrivit legii sau unui contract ori unei relații contractuale sau fiduciare (de mandat), cum ar fi de informații privilegiate sau informații confidențiale dezvăluite în cursul raporturilor de muncă sau al executării unui acord de confidențialitate;
 • alterați rezultatele de evaluare ori sistemul de evaluare a ofertanților/Utilizatorilor prin autoevaluare sau alte procedee cu efect similar, precum evaluarea pozitivă a unui ofertant cu care aveți relații de rudenie, de afiliere sau altele care presupun o decizie interesată;
 • încercați să obțineți acces neautorizat la oricare dintre oferte, alte conturi, sisteme de computere sau rețele conectate la site/oferte prin hacking, spargere de parolă sau prin orice alte mijloace.

Orice încălcare a acestor limitări poate duce la blocarea accesului la Delivery & Pick-up a Utilizatorului/Cumpărătorului și/sau la suspendarea contului de utilizator, precum și, după caz, la sesizarea organelor în drept pentru aplicarea sancțiunilor contravenționale sau penale. Aceleași prevederi se aplică și tentativei.

ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

În cazul în care interfața tehnică prin care se Comandă produse va solicita să vă înscrieți, respectiv să vă creați un cont, vi se va cere să finalizați procesul de înregistrare prin furnizarea unor informatții și înregistrarea unui nume de utilizator și/sau alte informații pentru utilizarea interfeței tehnice și achiziționarea de produse. Utilizatorul este responsabil pentru realitatea informațiilor furnizate la înregistrare, precum și pentru păstrarea confidențialității datelor și informațiilor transmise acestuia pentru achiziționarea efectivă a produselor.

În nici un caz Furnizorul nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pierderi directe sau indirecte aferente și pentru nici un fel de daune care ar rezulta din divulgarea de către dumneavoastră a datelor și informațiilor furnizate pentru achiziționarea efectivă a produselor.

Înregistrarea Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea comandării de produse poate fi amânată sau refuzată atunci când nu sunt furnizate informațiile necesare solicitate, precum și atunci când Utilizatorul are o situație care generează un conflict de interese incompatibil cu oferta Furnizorului, cu securitatea Delivery & Pick-up sau cu activitatea Furnizorului și/sau a oricărei entități asociate cu acesta.

LEGEA APLICABILĂ & INSTANȚA DE JUDECATĂ

Acest Contract va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile din România, iar orice dispute sau litigii dintre părți în legătura cu acesta vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din București, România.

Politica de retur

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.

Prețurile sunt în lei și includ TVA.

Comanda minimă este de 50 de lei.

Livrarea este gratuită în Sinaia.

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare si timpul estimat pentru livrare.

Acesta poate diferit în funcție de timpul necesar preparării produselor comandate și de distanta față de restaurant, trafic, condiții meteo.

Dacă la livrare constatați produse lipsă sau alte produse decât cele pe care le-ați comandat, vă rugăm să ne contactați la nr. de tel 0745 250 671 sau la office@restaurantpalace.ro.  

Aveți dreptul de a refuza primirea produselor pe care nu le-ați comandat și vă va fi restituită integral suma de bani pentru produsul/produsele lipsă.

Reclamațiile primite după livrarea comenzii nu vor mai fi luate în considerare.

În situația în care restaurantul poate livra doar o parte a comenzii (întrucât unele produse sunt indisponibile), vă vom informa despre această situație și veți avea dreptul de a obține rambursarea sumei achitate.